Nejnovější recenze ze sekce Energetické nápoje
Erebos Herbal Energy bitter 15 x 250 ml
Přidáno: 23. dubna 2023
(naposledy upraveno 23. dubna 2023)
Zakoupeno v EREBOS drink
- Drinky pro doplnění energie(využívám i misto kávy), které skvělé chutnají a jsou přírodní.
- Nedostatek míst, kde se dají koupit
Mńamka.
- OK dobrota
- o žádně nevím
žádná
Chutná, jezdí se na něj dobře. Nepoznám, co je zásluhou tréninku a co energie z pití
Dobrá chuť i složení které nakopne a přesto vás nezalije kaloriemi
Skvělé
- koupeno jako dárek, dle zkušeností ostatních uživatelů je to dobré :)
- bylinky
- neotřelá chuť
- bez chemie a konzervantů
- skleněná lahvička
Velmi příjemné překvapení. První přivonění skoro z medicínského prostředí. Po napití skvělá a výrazná chuť bylinek. Žádná dochucovadla ani konzervanty. Za mě super. Nemusí být pro každého, komu byliny nechutnají.
- Rychlá energie
- Výborná chuť
- Rychlá regenerace
- Výborná chuť
- Má svěží příjemnou chuť.
- Zaujal mne, přínosný zdraví.
- Dobrá chuť
- Chutná
Cekal jsem na tuto novinku se zvedavosti a myslim., ze se hodne povedla. Apricot dobre doplnuje origin a coko, je osvezujici a ted na jare se hodi perfektne.
Káva byla sice ve výprodeji, ale nikde jsem si nevšimla uvedeno, že jde o zboží s prošlou minimální trvanlivostí (objednávala jsem 20.3., minimální trvanlivost na lahvičce kávy byla 10.2.!), navíc s poměrně výraznou bílou sedlinou na dně.
Chápu, že minimální trvanlivost není totéž jako datum spotřeby, ale i tak mi to nepřijde vhodné, posílat takto starý výrobek, byť se slevou. Že jde o zboží s datem po minimální trvanlivosti by mělo být u výrobku uvedeno, aby si zákazník mohl zvolit, zda mu to za to stojí, nebo ne. Mě káva nechutnala, vylila jsem ji. Těžko říct, zda to bylo kávou jako takovou, nebo tím, jak bylo zboží staré.
- Chuť
Jsem mile překvapen touto příchutí.
- příšerná chuť
- Top složení
- Přírodní
dobrá cena, složení proteinu je perfektní a vyvážené
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]